Website laten maken?

Een effectieve website laten maken

Een website is onmisbaar voor je bedrijf. Dat weet je vast. Toch heb je zelf even snel een website in elkaar gezet. Of je hebt niet eens een website. En dat is een gemiste kans. Het kan je namelijk veel opleveren.

Het overgrote deel van de consumenten bekijkt eerst de website van het bedrijf waar ze een product of dienst willen afnemen. En wanneer je dan een twijfelachtige website hebt, is je eerste indruk niet goed. 

Een professionele en duidelijke website kan juist weer twijfelende consumenten over de streep trekken. En dat maakt de investering in een goede website altijd de moeite waard.

Persoonlijke aanpak voorop

Weet je nog niet precies hoe je website eruit moet komen te zien? Of heb je juist exact voor ogen hoe jouw website eruit komt te zien? In beide gevallen gaan we graag met je in gesprek. 

Bij ons ben je geen nummertje. We nemen altijd de tijd om jou en je bedrijf goed te leren kennen. Wat wil je uitstralen en hoe wil jij je onderscheiden van de concurrent? Dit zijn zomaar enkele aspecten die we meenemen in het ontwikkelen van een website. Het gaat immers om meer dan een technisch goed lopende website: een website is het middelpunt van jouw online marketingstrategie. 

Voorgaande projecten.

Toffe opdrachten en een mooi eindresultaat. Daar krijgen wij energie van.

WIJNKOPERIJ KEERIS

Website realisatie 

Sterke Basis

Website realisatie 

Profiteer van deze zekerheden

De websites die wij opleveren voldoen altijd aan onderstaande zekerheden. De absolute basis voor een succesvolle website. 

Design geheel in jouw huisstijl

Je website wordt ontworpen volgens jouw huisstijl. Je wilt immers herkenbaar zijn.

Geoptimaliseerd voor Google

 Al bij de bouw van je website is het belangrijk om rekening te houden met je vindbaarheid in Google (SEO).

Conversiegericht als basis

Wij ontwerpen websites zo dat de kans op een conversie zo groot mogelijk wordt. 

Snelle en veilige websites

We optimaliseren de snelheid van je website. Dat vinden je bezoekers en Google beide fijn.

Professionele en moderne uitstraling

Je website krijgt een professionele, maar ook moderne uitstraling. Dat wil je immers ook uitstralen als bedrijf

Zelf aan te passen websites

Voer zelf wijzigingen door aan je website. Wij geven je instructies bij oplevering.

Enkele klanten aan het woord

Geen moment heb ik spijt gehad om Teun de website en webshop te laten bouwen. Binnen een week waren er al bestellingen gedaan binnen mijn webshop! Daarnaast heb ik een hoop positieve reacties mogen ontvangen.
Rutger Keeris
Keeris Wijnkoperij
Ik ben erg tevreden met mijn website, Teun luistert goed naar mijn wensen waardoor hij al snel door had wat ik zou willen. Ook de communicatie was fijn en duidelijk wat ik erg fijn vond. Tot slot vond ik het een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dus ik zeg zoek niet verder laat hier je website bouwen!
Lotje de Groot
BEWUSTZIJNSPRAKTIJK LOTJE

Veelgestelde vragen

De kosten voor het bouwen van een website zijn afhankelijk van je wensen. We sturen je graag een vrijblijvende offerte op maat. Op de offerte staat precies wat we gaan maken, hoeveel tijd we hiervoor nodig hebben en wat de kosten zijn. Dat is wel zo transparant.

Ook dit is afhankelijk van je wensen. Indien gewenst bespreken we vooraf een planning. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Over het algemeen geldt dat we kleinere websites binnen twee weken kunnen opleveren. We doen ons best om je website zo snel mogelijk op te leveren, maar nooit ten koste van de kwaliteit.

Teksten aanpassen, afbeeldingen plaatsen en blogs publiceren. Je kunt het allemaal zelf met de websites die wij opleveren. Bij oplevering geven we je instructies zodat je dit eventueel zelf kun oppakken.

Het is belangrijk dat een website goed onderhouden wordt. Mocht je daar zelf geen tijd of zin in hebben, dan kunnen we je daar voor een klein maandelijks bedrag bij helpen. 

Het is mogelijk om zelf je domeinnaam en webhosting te regelen. In de meeste gevallen verzorgen wij dit voor de klant. Dit maakt het makkelijk voor ons om ondersteuning te bieden. Ook weten we in dat geval zeker dat we een snelle en stabiele website kunnen garanderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?