Websites die resultaat opleveren

Een website laten maken die klanten oplevert

Een professionele, converterende website laten maken die goed vindbaar is voor jouw doelgroep? Plan een gratis adviesgesprek in!

Niels Diemen
Niels Diemen
Stroming Osteopathie
Lees verder
Erg prettige partij om mee samen te werken.
Kunnen een idee efficiënt omzetten in een product. Goede prijs - kwaliteit verhouding. Komen met vrijblijvende tips en adviezen om je vindbaarheid te verbeteren en meer conversies te krijgen!
Rutger Keeris
Rutger Keeris
Stroming Osteopathie
Lees verder
Geen moment heb ik spijt gehad om Teun de website en webshop te laten bouwen. Binnen een week waren er al bestellingen gedaan binnen mijn webshop! Daarnaast heb ik een hoop positieve reacties mogen ontvangen.
Teun Efficiënt Online

Websites met resultaat

Een website laten maken in het kort:

Enkele vragen aan jou

Is jouw website niet alleen een online visitekaartje, maar levert het direct extra klanten op voor jouw bedrijf? Past jouw website nog bij hetgeen wat je wilt uitstralen met je bedrijf? 

Wanneer je niet volmondig “ja” kunt antwoorden op deze vragen, laat je veel kansen liggen.

Wij bouwen professionele websites die het verhaal van je bedrijf duidelijk vertellen. Maar nog belangrijker, onze websites leveren jou direct extra klanten en omzet op.

Dat betekent onder andere een website die vindbaar is in Google, op zoektermen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Een website waarmee je gemakkelijk online marketingstrategieën zoals content marketing, Google Ads, Meta Ads en e-mailmarketing op kunt toepassen. 

Wij zijn niet alleen jouw partner tot de oplevering, maar bouwen ook daarna graag mee aan jouw online succes.

Persoonlijke aanpak voorop

Weet je nog niet precies hoe je website eruit moet komen te zien? Of heb je juist exact voor ogen hoe jouw website eruit komt te zien? In beide gevallen gaan we graag met je in gesprek. 

Het overgrote deel van de consumenten bekijkt eerst de website van het bedrijf waar ze een product of dienst willen afnemen. En wanneer je dan geen sterke website hebt, kunnen potentiële klanten afhaken.

Een professionele en duidelijke website overtuigd juist nieuwe klanten om bij jou een product of dienst af te nemen. En dat maakt de investering in een goede website altijd de moeite waard.

Bij ons ben je geen nummertje. We nemen altijd de tijd om jou en je bedrijf goed te leren kennen. Wat wil je uitstralen en hoe wil jij je onderscheiden van de concurrent? Dat zijn zomaar enkele aspecten die we meenemen in het ontwikkelen van een website. 

Het gaat immers om meer dan een technisch goed lopende website: een website is het middelpunt van jouw online marketingstrategie. Tevens krijg je bij ons een vast contactpersoon die je altijd kunt benaderen. Wat je vraag ook is.

WordPress, voor maximaal gemak en eindeloze mogelijkheden

WordPress is een van de meestgebruikte Content Management Systemen van dit moment, en dat is al een tijdje zo. Enkele voordelen van WordPress zijn dat vrijwel iedere functionaliteit is in te bouwen, en dat je zelf aanpassingen kunt doen aan je website. 

Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van blogs, het aanpassen van teksten en het toevoegen afbeeldingen. En dat alles zonder dat je ons daar bij nodig hebt. 

Mocht je geen tijd of zin hebben om deze aanpassingen aan je website te doen, dan kun je ons natuurlijk altijd inschakelen.

Werkwijze

We kunnen ons voorstellen dat het laten maken van een website voor sommigen een technisch en ingewikkeld verhaal is. Daarom vinden we het belangrijk om jou inzicht te geven in het proces en je regelmatig op de hoogte te houden van de vorderingen. Zo houd je zelf grip over het maken van jouw website terwijl wij voor je aan de slag zijn.

Stap 1: kennismaking

We beginnen altijd graag met een kennismaking. Zo leren we jou én jouw onderneming goed kennen. We bespreken jouw ambities en stellen samen realistische doelen. De website wordt helemaal op jouw wensen afgestemd, en we denken graag met je mee om het maximale uit jouw onderneming te halen.

Stap 2: aan de slag

Tijdens het realiseren van jouw website kun je zelf de vorderingen op elk gewenst moment bekijken. Daarnaast sturen we je regelmatig even een update. Zo kunnen we altijd nog bijsturen waar dat nodig is. We evalueren samen het eindresultaat en leveren jouw nieuwe website pas op als jij écht tevreden bent.

Stap 3: lancering

Zodra de website helemaal af is, wordt deze gelanceerd. We bepalen samen een geschikt moment. Heb je nog een oude website en/of mailadres(sen)? Geen probleem! We zorgen er voor dat alles perfect in elkaar overloopt. En natuurlijk zorgen we ook voor wat extra exposure door jouw nieuwe website te promoten via ons LinkedIn pagina.

Stap 4: onderhoud en aanpassingen

Het komt natuurlijk regelmatig voor dat er aanpassingen nodig zijn aan jouw website. De openingstijden kunnen veranderen, je assortiment kan uitgebreid worden, en ga zo maar door. In principe kun je zelf eenvoudig aanpassingen doen aan jouw website. We helpen je hier natuurlijk graag bij. 

Kom je er toch niet uit? Ook dan staan we voor je klaar.

Vergeet ook het onderhoud van je website niet. Door technische fouten of aanvallen van buitenaf kan jouw website (tijdelijk) onbereikbaar zijn. Om dit te voorkomen is regelmatig onderhoud erg belangrijk. Je kunt zelf het onderhoud uitvoeren, of een onderhoudsabonnement afnemen bij ons. Zo ben je verzekerd van een website die werkt.

Kosten

Wat kost dat nou, een website laten maken? Een logische vraag, waar we je graag een duidelijk antwoord op geven. Echter kunnen we dat pas doen na de kennismaking. We vinden het namelijk belangrijk dat je tevreden bent over het eindresultaat, zonder extra kosten achteraf. 

Daarom kijken we tijdens de kennismaking samen wat er voor nodig is om jouw website tot een succes te maken. Op basis van jouw ambities en de gestelde doelen, komen we met een duidelijke offerte.

We vertellen je precies wat we gaan doen en hoeveel tijd we daarvoor nodig hebben. Staan er werkzaamheden op de offerte die je liever wilt schrappen? Geen probleem, dan passen we dat gewoon aan. Zo zorgen we ervoor dat je uiteindelijk betaald voor wat je nodig hebt, niet meer en niet minder.

Even sparren?

Ontwerp zonder titel - 1

Neem vrijblijvend contact op met Teun, webdesigner bij Efficiënt Online.

Portfolio

Een greep uit ons portfolio

Strategie, creatie en optimalisatie

Gebouwd voor vindbaarheid in Google

Wat heb je aan een website wanneer er geen bezoekers (potentiële klanten) op terecht komen? Wij zorgen ervoor dat je website volledig klaar wordt gemaakt om goed vindbaar te worden in Google.

Een website is allang niet alleen meer je ‘online visitekaartje’. Het is een krachtig middel om potentiële klanten aan te trekken. Een groot deel van jouw doelgroep start de zoektocht naar jouw product of dienst door op Google te zoeken. Daarom is het belangrijk om direct bij het bouwen van je website na te denken over SEO (zoekmachine optimalisatie). 

Een snelle website, gemaakt voor mobiel

Niets is vervelender dan een langzame website. Als websitebezoeker haak je snel af wanneer je een langzaam ladende website bezoekt. Een langzame website is dan ook een no-go. Je jaagt websitebezoekers letterlijk weg, en dat blijft ook bij Google niet onopgemerkt. Google vangt deze signalen immers op, en dat kan zorgen voor een daling van jouw website in de zoekresultaten van Google.

Daarnaast bouwen wij websites gemaakt voor mobiel. Veel websitebezoekers gebruiken hun smartphone om jouw website te bezoeken. Daarom bouwen wij websites die perfect zichtbaar zijn op smartphones.

Het verhaal van jouw bedrijf, vertaalt naar een strakke website

Het is belangrijk dat het verhaal achter jouw onderneming wordt doorvertaald naar een professionele website. Wij nemen dan ook uitgebreid met je door waar jij en je onderneming voor staan. En wat jij wilt dat er wordt overgebracht aan de bezoekers van je website.

Het komt voor dat mensen afhaken wanneer zij een onprofessionele website bezoeken. Men krijgt een indruk van jouw bedrijf, onder andere door naar jouw website te kijken. Het is dan ook belangrijk dat die indruk gelijk goed is. Onze creativiteit en ervaring, gecombineerd met het verhaal van jouw bedrijf, maken een website waarmee je jouw doelgroep over de streep trekt.

Even sparren?

Ontwerp zonder titel - 1

Neem vrijblijvend contact op met Teun, webdesigner bij Efficiënt Online.

Even sparren over jouw (toekomstige) website?

Ben je benieuwd wat een nieuwe website voor je bedrijf kan betekenen? 

Wij lichten graag de mogelijkheden toe in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact Form Demo