Over ons

(Online) ambitie, transparantie & resultaat.

Efficiënt Online is een klein bedrijf, maar onze ambities zijn groot. Wij geloven in de kracht van online marketing. Alle bedrijven, klein en groot, kunnen ervan profiteren. Zelfs met kleinere budgetten zijn er altijd mogelijkheden. 

We houden echter niemand voor de gek. Geen beloftes die we niet waar kunnen maken. En geen onduidelijke facturen en resultaten. 

Rapportages van werkzaamheden en resultaten die we sturen zullen nooit ingewikkeld zijn. Wij zijn immers de online marketeers. Jij houdt je vast liever bezig met andere zaken dan het uitvogelen van een rapportage vol met marketing jargon. Heb je toch eens een leuk idee voor de marketing? Dan staan we daar altijd voor open. Onze korte lijnen maken dat we snel kunnen schakelen.

Kom eens langs voor een bakje koffie

Klein begonnen, inmiddels klanten in het hele land

Efficiënt Online is ontstaan uit de passie voor online marketing en ondernemen van Rik Verboom en Teun van Kruijsbergen. Beide al jaren actief met het runnen van webshops en diverse online marketing gerelateerde opdrachten voor klanten. 

In 2019 besloten ze hun krachten te bundelen en verder te gaan onder de naam T&R Online Solutions. Wat later Efficiënt Online werd. 

Wij zijn gevestigd in Rijen, tussen Breda en Tilburg. Kom eens gezellig langs voor een bakje koffie. We nemen graag vrijblijvend je (online marketing gerelateerde) uitdagingen met je door. 

Het team

Rik Verboom

Online Marketeer

Teun van Kruijsbergen

Online Marketeer