(Online) ambitie, transparantie & resultaat.

Efficiënt Online is ontstaan uit een gedeelde passie voor online marketing van Rik Verboom en Teun van Kruijsbergen. Zij leerden elkaar kennen op de werkvloer toen zij voor een online marketing bureau werkten. 

Het bedrijf is ontstaan toen Rik en Teun buiten werktijd om door bleven sparren over het mooie vak. Beide waren ze namelijk ook al jaren actief met het runnen van webshops en diverse online marketing gerelateerde opdrachten voor klanten. Vanuit hun netwerk kwamen de eerste opdrachten. 

Efficiënt Online is een klein bedrijf, maar onze ambities zijn groot. Wij geloven in de kracht van online marketing. Alle bedrijven, klein en groot, kunnen ervan profiteren. Zelfs met kleinere budgetten zijn er altijd mogelijkheden. 

We houden echter niemand voor de gek. Geen beloftes die we niet waar kunnen maken. En geen onduidelijke facturen en resultaten. 

Rapportages van werkzaamheden en resultaten die we sturen zullen nooit ingewikkeld zijn. Wij zijn immers de online marketeers. Jij houdt je vast liever bezig met andere zaken dan het uitvogelen van een rapportage vol met marketing jargon. Heb je toch eens een leuk idee voor de marketing? Dan staan we daar altijd voor open. Onze korte lijnen maken dat we snel kunnen schakelen.

Vrijblijvend advies gesprek

Wij zijn gevestigd in Rijen, tussen Breda en Tilburg. Kom eens gezellig langs voor een bakje koffie. We nemen graag vrijblijvend je (online marketing gerelateerde) uitdagingen met je door. 

In zo’n gesprek geven we tevens advies waar je direct mee aan de slag kunt. Met of zonder ons.