Online marketing

SEO | SEA | Social ads | Social media organisch

Online marketing uitbesteden

Met online marketing gaan we aan de slag om meer resultaat voor jouw website te bereiken. Het realiseren van meer klanten en omzet is voor veel bedrijven het uiteindelijke doel. 

Dit is mogelijk middels zoekmachine optimalisatie, waarbij we je website optimaliseren om hoger in Google te komen. Ook het inzetten van Google Ads kan interessant zijn, waarbij je adverteert in Google. Tenslotte ondersteunen we bedrijven bij het ontwikkelen en uitvoeren van een social media marketing strategie. Dit kan middels adverteren en organische social media berichten. 

Transparantie & resultaat voorop

In een kennismakingsgesprek leren we graag meer over je bedrijf en de markt waarin het zich bevindt. Vervolgens kijken we samen naar het inzetten van de mogelijkheden van online marketing voor meer resultaat. We maken altijd een plan van aanpak met duidelijke doelen. 

Persoonlijke service & snel schakelen

Persoonlijke service vinden wij erg belangrijk. Heb je een ingeving voor een marketingcampagne? Wij pakken het direct op. Ook kun je ons altijd bereiken. Telefonisch of per WhatsApp, het is maar net waar je voorkeur ligt. 

Maandelijks laten we weten wat we voor je hebben gedaan. Zowel in werkzaamheden als in resultaat. En dat doen we niet middels ingewikkelde rapporten. We sturen je beknopte mails met de belangrijkste resultaten. Zo weet je direct hoe de zaken ervoor staan. Wij weten immers ook dat je tijd waardevol is. 

Onze online marketingdiensten

Wij zetten onderstaande online marketingkanalen in om meer resultaat voor jouw bedrijf te realiseren. Samen kijken we naar welk kanaal het beste bij jouw bedrijf past.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een online marketingkanaal voor de lange termijn. Je website dient geoptimaliseerd te worden voor een betere vindbaarheid in Google. Ook is het van belang dat er backlinks (linkbuilding) worden gerealiseerd naar je website. Bij SEO duurt het wat langer voordat je resultaat ziet. 

Het gaat hier echter om duurzaam resultaat: want ook wanneer je stopt met investeren in SEO, pluk je er vaak nog lang de vruchten van. 

Ben je benieuwd hoe je website ervoor staat op het gebied van SEO? Vul dan het formulier in en ontvang geheel kosteloos en vrijblijvend een SEO audit in je mailbox.

Google Ads

Google Ads is een online marketingkanaal waarbij je direct resultaat kunt zien. En dat in tegenstelling tot SEO, waarbij je altijd even moet wachten voordat resultaat merkbaar is. Daarom is het een kanaal waar veel bedrijven gebruik van maken. Het kent tevens een hoge ROI (Return On Investment), en je weet waar je aan toe bent.

Organische social media marketing

Organische social media marketing: daarmee wordt het gedeelte van social media marketing bedoeld waar je niet voor hoeft te betalen. Er wordt een social media strategie en een content plan ontwikkelt. Vervolgens wordt er content gecreëerd en gedistribueerd op de social media kanalen waarop je doelgroep aanwezig is. Organische social media marketing is vooral voor bepaalde branches effectief. Wij geven je graag advies over de mogelijkheden.

Social advertising

Met social advertising vergroot je het bereik van je social media campagnes en kun je direct meer klanten en omzet realiseren. Het is een relatief goedkope manier van adverteren en de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Of je nu een lokaal bedrijf bent, of gericht bent op de nationale markt

Wij werken graag met lokale bedrijven. Met dit soort bedrijven zijn we ook begonnen. We werken echter ook met bedrijven die zich op de nationale markt richten. Beide vragen vanzelfsprekend om een andere aanpak. Of we een voorkeur hebben? Absoluut niet! 

We vinden het in beide gevallen erg tof om uitgedaagd te worden met jouw online marketing casus. 

 

Enkele klanten aan het woord

Geen moment heb ik spijt gehad om Teun de website en webshop te laten bouwen. Binnen een week waren er al bestellingen gedaan binnen mijn webshop! Daarnaast heb ik een hoop positieve reacties mogen ontvangen.
Rutger Keeris
Keeris Wijnkoperij
Ik ben erg tevreden met mijn website, Teun luistert goed naar mijn wensen waardoor hij al snel door had wat ik zou willen. Ook de communicatie was fijn en duidelijk wat ik erg fijn vond. Tot slot vond ik het een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dus ik zeg zoek niet verder laat hier je website bouwen!
Lotje de Groot
BEWUSTZIJNSPRAKTIJK LOTJE

Veelgestelde vragen

De kosten zijn zeer afhankelijk van je wensen en doelen. Samen kijken naar de meest interessante online marketingkanalen voor jouw bedrijf. Hierbij nemen we tevens realistische doelen met elkaar door.

Ook dit is afhankelijk van welk online marketingkanaal je inzet. Bij SEO duurt het doorgaans enkele maanden voordat je resultaat ziet. Terwijl bijvoorbeeld advertenties in Google bijna direct leads kunnen opleveren.

We werken niet met contracten. In plaats daarvan maken we samen goede afspraken over de werkzaamheden. Iedere maand sturen we een factuur. Stoppen kan dus altijd. Let wel op dat wanneer je op de helft van een maand wilt stoppen, we de lopende maand afmaken.