Hosting & onderhoud

Onderhoud aan je website

Veel websites zijn gebouwd met WordPress, en zo ook onze websites. Bij WordPress wordt er gebruik gemaakt van plug-ins om extra functionaliteiten toe te voegen. Het systeem van WordPress en de plug-ins worden continu verbetert. En dat is natuurlijk positief. Maar dat betekent wel dat je dit zelf moet updaten. Wij houden dit graag voor je bij. Ook voor de veiligheid van je website is dit erg belangrijk. Een WordPress systeem, of plugins die niet zijn bijgewerkt, zijn niet optimaal beschermd tegen hackers. Wij controleren je website zeer regelmatig op updates. 

Razendsnelle webhosting met onbeperkt e-mailadressen

Snelle hosting is belangrijk voor bezoekers. Maar ook voor Google. Zo worden snelle websites beloond met hogere posities in Google. Google geeft simpelweg de voorkeur aan websites die sneller zijn. En we zien ook terug bij onze klanten dat het sneller maken van een website in veel gevallen voor hogere posities zorgt in Google. De websites die wij hosten draaien op snelle en betrouwbare servers. Tevens krijg je ook onbeperkt e-mailadressen wanneer je hosting bij ons afneemt.

Direct support bij storing

Hoe goed de techniek van je website ook is, er kan altijd iets fout gaan. Zo kan je website offline gaan om wat voor reden dan ook. Of je WordPress-systeem loopt even niet lekker. Wij staan direct voor je paraat en lossen het voor je op. Op deze manier hoef je je geen zorgen meer te maken om eventuele technische mankementen van je website.

Pakketten en abonnementen

ZZP webhosting

€10,- p/m

* 2 maanden gratis bij jaarlijkse afname

MKB webhosting

€17,50,- p/m

* 2 maanden gratis bij jaarlijkse afname

Groot webhosting

€30,- p/m

* 2 maanden gratis bij jaarlijkse afname

Max webhosting

€50,- p/m

* 2 maanden gratis bij jaarlijkse afname

Maatwerk webhosting

In overleg

Onderhoudsabonnement

Het onderhoudsabonnement wordt vaak bij ons afgenomen. WordPress is een mooi Content Management Systeem. Het updaten van WordPress en de plug-ins kan echter wat tijd kosten. En dat niet alleen. Het updaten van je systeem brengt helaas een bepaald risico met zich mee. Zo kan het gebeuren dat plug-ins met elkaar gaan ‘botsen’, waardoor er technische fouten ontstaan.

Met een onderhoudsabonnement hoef je jezelf hier geen zorgen over te maken. Wij updaten je websitesysteem met de plug-ins. Daarnaast lossen we eventuele technische fouten die ontstaan direct op.

€20,- p/m

* 2 maanden gratis bij jaarlijkse afname

Website aanpassingen middels een strippenkaart

Onze websites zijn gebouwd met WordPress. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. Je kunt eenvoudig teksten toevoegen en aanpassen. En zo ook pagina’s toevoegen en andere aanpassingen doen. Toch kan het zo zijn dat je even geen tijd of zin hebt om dit soort aanpassingen te doen. Of er zijn grotere aanpassingen waar je niet de kennis voor hebt. In dat geval kan een strippenkaart voor website aanpassingen uitkomst bieden.

Een strippenkaart werkt eenvoudig. Je neemt een strippenkaart af met een aantal uren en betaalt deze vooraf. Het uurtarief gaat omlaag naarmate je meer uren afneemt. De uren worden bijgehouden in een bestand dat voor ons beide inzichtelijk is op ieder moment. 

Voorbeelden van aanpassingen aan je website zijn:

Enkele klanten aan het woord

Geen moment heb ik spijt gehad om Teun de website en webshop te laten bouwen. Binnen een week waren er al bestellingen gedaan binnen mijn webshop! Daarnaast heb ik een hoop positieve reacties mogen ontvangen.
Rutger Keeris
Keeris Wijnkoperij
Ik ben erg tevreden met mijn website, Teun luistert goed naar mijn wensen waardoor hij al snel door had wat ik zou willen. Ook de communicatie was fijn en duidelijk wat ik erg fijn vond. Tot slot vond ik het een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dus ik zeg zoek niet verder laat hier je website bouwen!
Lotje de Groot
BEWUSTZIJNSPRAKTIJK LOTJE

Veelgestelde vragen

Storingen proberen we uiteraard direct op te lossen. We bespreken samen binnen welke termijn we aanpassingen kunnen doorvoeren. We staan ook buiten kantooruren voor je klaar.

Dat kan, als je daar de kennis voor hebt. Het updaten van WordPress of een plug-in is echter niet geheel zonder risico. Het komt wel eens voor dat er iets fout gaat tijdens het updaten, waardoor je website tijdelijk niet bereikbaar is. Wanneer je ons het onderhoud laat verzorgen, nemen wij het updaten uit handen. Bij eventuele problemen die zich voor kunnen doen, lossen wij deze direct op.

Het is tevens de vraag of je dit daadwerkelijk consistent kunt  en of je daar de tijd voor wil nemen. In de praktijk zien we vaak dat men het vergeet. En dat is voor een keer niet erg. Maar onthoud dat een website die niet up-to-date is minder bestendig is tegen hackers. Daarnaast kunnen er technische fouten ontstaan bij een verouderd systeem en plug-ins.

Webhosting en onderhoudscontracten lopen per maand of per jaar. Bij maandelijkse contracten zit er een maand opzegtermijn op. Bij een jaarlijks contract krijg je netjes minimaal twee maanden voor het einde van het jaar de vraag of je wilt verlengen. 

We hebben de pakketten namen gegeven als indicatie voor welk pakket het beste bij je past. Dit blijkt in veel gevallen aardig te kloppen. De grootte van het pakket heeft te maken met de grootte van je website en het aantal bezoekers dat je website trekt. We gaan uiteraard altijd in gesprek om het juiste pakket voor je te bepalen. Tussentijds veranderen van pakket is tevens mogelijk, zowel downgraden als upgraden.

Bij aanschaf van een strippenkaart voor uren die je bij ons afneemt maken we direct inzichtelijk hoeveel uren je hebt en welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd. De uren en werkzaamheden zijn dus te allen tijde inzichtelijk.