Direct vindbaar in Google met Google Ads

Met Google advertenties behaal je doorgaan snel resultaat, doordat je direct bovenaan in de zoekresultaten staat van Google.

Behaal snel resultaat en verlaag klikkosten

Met Google Ads uitbesteden staat je advertentie en daarmee je website direct bovenaan in Google, waardoor je vaak onmiddellijk resultaat ziet. Maar daar houden wij niet op. We gaan verder en optimaliseren je campagnes om ervoor te zorgen dat je klikkosten zo laag mogelijk zijn. Dit betekent meer potentiële klanten naar je website tegen lagere kosten

Op deze pagina

Waarom Google Ads uitbesteden?

Het beheren van Google Ads vereist expertise en voortdurende optimalisatie, door de constante verandering van het Google Ads platform. Daarnaast staan je concurrenten ook niet stil.

Daardoor gaat er doorgaans veel tijd zitten in het beheren van je advertenties in Google. Door je Google Ads uit te besteden, kun je je concentreren met je bedrijf terwijl wij zorgen voor maximale zichtbaarheid en efficiëntie van je advertenties. Onze expertise houdt je klikkosten laag en zorgt ervoor dat je budget voor maximaal resultaat wordt besteedt.

 

Voordelen van het uitbesteden van Google Ads

Welke kosten kun je verwachten bij het uitbesteden van Google Ads?

Bij het uitbesteden van Google Ads, bestaan de kosten uit werkzaamheden en klikkosten. We begrijpen dat ieder bedrijf andere doelen en budgetten heeft en bieden daarom een flexibele service die met vrijwel elk budget rekening houdt. 

Wij adviseren je over hoe je het meeste uit je investering kunt halen, ongeacht de grootte van je budget. Beschouw ons als je partner in je (online) succes, niet slechts als een leverancier.

Diverse typen Google Ads

Of je nu kiest voor tekstadvertenties, display advertenties, shopping ads of een combinatie hiervan, wij hebben de expertise om je campagne te optimaliseren. Elk type advertentie heeft zijn unieke voordelen en toepassingen, en wij kunnen je helpen de juiste mix te vinden om je doelen te bereiken.

SEO en Google Ads voor maximaal resultaat

Voor een maximale online zichtbaarheid is de combinatie van SEO (Search Engine Optimization) en Google Ads erg effectief. Terwijl Google Ads zorgt voor onmiddellijke zichtbaarheid, helpt SEO bij het bouwen van een langdurige online aanwezigheid zonder dat je per klikt betaalt. Door beide strategieën te combineren, versterk je je online zichtbaarheid enorm en bereik je je doelgroep zowel op korte als lange termijn.

 

Gratis adviesgesprek inplannen?

Neem vrijblijvend contact op met Rik, SEA-specialist bij Efficiënt Online.

Jouw Goole Ads naar
een volgend niveau?

Ben je benieuwd wat Google Ads voor jouw bedrijf kan betekenen? Wij lichten graag de mogelijkheden toe in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Tijdens zo’n gesprek kunnen wij tips meegeven waar je direct mee aan de slag kunt.

Contact Form Demo